Dezbatere Publică
RAPORT DE SPECIALITATE      24/04/2019 - ocne     Nr. de vizite   79

Cu privire la instituirea taxei speciale de salubrizare datorată de către utilizatori, în cazul prestațiilor de care aceștia beneficiază individual, fără contract încheiat cu operatorii serviciului de salubrizare și aprobarea Regulamentului de aplicarea a taxei special de salubrizare în orașul Ocnele Mari.

Citeste mai mult...
  

EXPUNERE DE MOTIVE      24/04/2019 - ocne     Nr. de vizite   76

Cu privire la instituirea taxei speciale de salubrizare datorată de către utilizatori, în cazul prestațiilor de care aceștia beneficiază individual, fără contract încheiat cu operatorii serviciului de salubrizare, aprobarea Regulamentului de aplicarea a taxei special de salubrizare în orașul Ocnele Mari.

Citeste mai mult...
  

ANUNŢ      24/04/2019 - ocne     Nr. de vizite   66

Se aduce la cunostință că, în conformitate cu Legea 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, cu modificarile și completările ulterioare, Primarul orașului Ocnele Mari propune spre dezbatere publică PROIECTUL DE HOTARARE cu privire la instituirea taxei speciale de salubrizare datorată de către utilizatori, în cazul prestațiilor de care aceștia beneficiază individual, fără contract încheiat cu operatorii serviciului de salubrizare și aprobarea Regulamentului de aplicarea a taxei speciale de salubrizare în orașul Ocnele Mari.

Citeste mai mult...
  

Anunt      15/01/2018 - ocne     Nr. de vizite   407

Dezbatere publica proiect buget local2018

Citeste mai mult...
  

Anunț      05/12/2017 - ocne     Nr. de vizite   1022

Stabilirea nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitele şi taxele locale şi alte taxe asimilate acestora precum şi amenzile aplicabile în anul 2018.

Citeste mai mult...
  

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 1--   Anterioara pagina     Ultima pagina                       Urmatoarea pagina   Anterioara pagina