08 Octombrie
Postat de: ocne
Hits: 16

COMUNICAT

În ziua de 23.10.2019, în oraşul Ocnele Mari se va organiza şi desfăşura un exerciţiu de înştiinţare – alarmare şi evacuare sub conducerea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă si Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea .

Citeste mai mult
23 August
Postat de: ocne
Hits: 109

BURIDAVA. MESAJE PESTE TIMP

Simpozionul Ştiințific În memoriam Dumitru Berciu Ocnele Mari, 24 - 25 august 2019

Citeste mai mult
31 Iulie
Postat de: ocne
Hits: 185

COMUNICAT DE PRESĂ

PRIMĂRIA ORAȘULUI OCNELE MARI FESTIVALUL BURIDAVA, EDIȚIA A IV-A

Citeste mai mult
04 Iunie
Postat de: ocne
Hits: 259

ANUNŢ DE LICITAŢIE

PRIVIND ÎNCHIRIEREA PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ, DESCHISĂ, COMPETITIVĂ, CU STRIGARE ŞI ADJUDECARE LA CEL MAI MARE PREŢ OFERIT, A UNOR TERENURI CE FAC PARTE DIN DOMENIUL PUBLIC AL ORAŞULUI OCNELE MARI ÎN VEDEREA AMPLASĂRII DE CONSTRUCŢII PROVIZORII (CHIOSCURI) ŞI RULOTE , PRECUM ŞI A UNUI CHIOSC DE LEMN AMPLASAT PE STR. STRANDULUI, ORASUL OCNELE MARI, PENTRU DESFĂSURARE DE ACTIVITĂŢI COMERCIALE LOCALIZATE LÂNGĂ “STRANDUL OCNELE MARI”, JUD. VÂLCEA

Citeste mai mult
20 Mai
Postat de: ocne
Hits: 270

Anunţ public

Privind decizia etapei de încadrare.
Orașul Ocnele Mari titular al proiectului ,,REABILITARE PODURI, PODEȚE ȘI PUNȚI PIETONELE ÎN ORAȘUL OCNELE MARI”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia pentru Protecţia Mediului Vâlcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Citeste mai mult
Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 7--   Anterioara pagina     Ultima pagina